Aanvullende dakafwerkingen

Goten en afvoerbuizen

Goten en afvoerbuizen zijn essentieel voor een goede afwatering van uw dak. Afhankelijk van het type dak dat u gekozen heeft, kiest u voor een hanggoot of bakgoot, naargelang de esthetiek van uw woning;.

Bakgoten zijn goten die verborgen zitten in het dak en worden bekleed met EPDM. Hanggoten zijn goten die zichtbaar zijn langs de buitenzijde van de woning en zijn verkrijgbaar in zink of koper.

Afvoerbuizen zijn net als de hanggoten in hetzelfde materiaal te verkrijgen namelijk zink of koper zodat ze een mooi geheel vormen.

 

Gevelbekleding

Naast het bekleden van daken kan zink- en dakwerken De Neef ook uw gevel bekleden met dakpannen, tegelpannen, leien of zink met staande naad.

Bekleding van gevels
Gevelbekleding gevel bedekking afwerking gevels

 


Velux

Om meer licht te krijgen onder uw dak en de ruimte optimaal te kunnen benutten plaatsen wij ook verscheidene dakvensters van Velux. Deze dakramen bestaan in verschillende formaten en kunnen beschikken over verduisteringsgordijnen en of zonnewering (al dan niet geautomatiseerd).

Isoleren - Dakisolatie

Door de toenemende normen is het noodzakelijk uw dak goed te isoleren. Of het nu gaat over een nieuwbouw of bestaande woning, u kan steeds beroep doen op Dakwerken De Neef voor het isoleren van uw dak.